NETTISIVUPROSESSIN 7 VAIHETTA

quote

1. Tarjous

Kartoitamme tarpeesi ja toiveesi, joiden mukaan teemme tarjouksen toimintaasi parhaiten palvelevista verkkosivuista.

Huom! Jos sivustolle integroidaan ulkopuolisen palveluntarjoaja ohjelmisto, esimerkiksi  jotkut verkkokaupan maksutavat tai ravintolan pöytävarausjärjestelmä, palveluntarjoaja saattaa veloittaa oman käytäntönsä mukaan. 

commitmentAsset 1@4x

2. Sopimus

Allekirjoitamme sähköisen sopimuksen, josta löytyy tiedot sovitusta työstä, vastuunjaosta, sekä peruutusehdot.

Sopimuksen jälkeen laskutamme 50% hinnasta.

content

3. Sisällön luominen

Tässä vaiheessa tarvitsemme apuasi!
Lähetä sivuston tekstisisältö esimerkiksi sähköpostitse sivuston käyttöliittymäsuunnitelmaa varten. Teemme sen perusteella alustavan ”rautalankamallin” ja sivustokartan, 

joka on räätälöity vastaamaan liiketoimintatavoitteitasi.

designAsset 3

4. Design

Tutustu aiempiin töihimme ja muihin sivustoihin, jotka ovat mielestäsi hyvin onnistuneet, ja kerro mistä pidät! Tämä auttaa meitä hahmottamaan oikeaa tyyliäsi ja luomaan jotain ainutlaatuista sinulle!

Kun tyylisuunta on mietitty, teemme visuaalisen suunnitelman sinun sivullesi, ja hiomme ulkoasun palautteidesi perusteella valmiiksi.

Suurin osa työstä sijoittuu tähän vaiheeseen.

julkaisuAsset 4

5. Julkaisu

Testaamme kaiken varmistaaksemme, että kaikki yhteydenottolomakkeet, integraatiot ja sähköpostiosoitteet toimivat oikein.

Tämän jälkeen tarkistamme sivustosi latautumisnopeuden, ja lähetämme sinulle linkin, jonka kautta pääset kokeilemaan toimivaa versiota uusista verkkosivuistasi.

Kun loppumaksu on suoritettu, julkaisemme sivuston, ja uudet kotisivusi ovat toiminnassa!

maintenanceAsset 3

6. Kotisivujen päivitys ja ylläpito

Jos päätät jatkaa kanssamme ylläpitosopimuksen myötä, voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja luottaa siihen että sivustosi on hyvissä käsissä.

maintenanceAsset 3

6. Kotisivujen päivitys ja ylläpito

Jos päätät jatkaa kanssamme ylläpitosopimuksen myötä, voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja luottaa siihen että sivustosi on hyvissä käsissä.

coachAsset 5

7. Perehdytys

Tulet huomaamaan, kuinka helppoa on käyttää uutta verkkosivustoasi!
Teemme sinulle räätälöidyt .pdf -käyttöohjeet, kuinka muokkaat tekstejä ja  lisäät kuvia ja videoita sivustollesi. Hauskaa ja helppoa!

JOKO ALOITETAAN?